پاورپوینت راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی

دسته بندي : مباحث رشته ها » پاورپوینت
دانلود پاورپوینت با موضوع راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
دارای 154 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 154 اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت ppt و قابل ویرایش
آماده برای :  ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی ازمتن اسلایدها :

سرفصل ها

مقدمه
اصطلاحات وتعاریف
آلاینده های آب آشامیدنی
خطرات شیمیایی آب آشامیدنی
نظارت بر سیستم های تأمین آب آشامیدنی
تعیین حریم کیفی منابع آب آشامیدنی
بازرسی از سیستمهای تأمین آب آشامیدنی
اصول نمونه برداری آب
شستشوی مخازن و....

مقدمه
آب آشامیدنی سالم برای حفظ حیات ضروری است بنابراین هر تلاشی باید انجام شود تا اطمینان حاصل شود که تأمین کنندگان آب آشامیدنی، آب سالم براي مصرف کنندگان فراهم كنند.دراین مبحث
تلاش گرديده است كه چارچوبي مطلوب براي نظارت بر سامانه های تأمین آب فراهم آيد، تا در صورت اجرا، ايمني در نقطه مصرف را تضمين نمايد.

اصطلاحات وتعاریف
بکرل: واحد رادیواکتیویته در سیستم بین المللی واحدها (SI ) می باشد و معادل یک فروپاشی(تجزیه) رادیواکتیو در ثانیه می باشد. در مورد آب آشامیدنی، به طور معمول می بایست در موردغلظت اکتیویته صحبت گردد که واحد ان Bq/l می باشد.
حريم كيفي آ بهای زيرزميني:
Groundwater Quality Protection Zone
عبارتست از تعيين محدود ه ها يا حریم های حفاظت كیفي در چندين سطح براي منابع آب زيرزميني در مقابل آلایند ه های ناشي از فعالیت های انساني كه براي هر كدام از سطوح حريم كیفي ، محدودیت ها و تغييرات خاص فعالیت های انساني وضع می گردد.

حريم كمي آب :Water Quantity Protection Area
به محدود ه اي گفته می شود كه برداشت آب در آن موجب كاهش ميزان آ بهای زيرزميني می گردد.
بیوفیلم: جمعیت های میکروبی که در داخل لوله ها و دیگر سطوح رشد می کنند.
حوضه آبخیز: قسمتی از زمین که بار شها را جمع آوری کرده و آن را در آ بهای سطحی (چشمه ها، رودخانه ها، تالاب ها) یا آب زیرزمینی پخش می کند.

باکتر یهای کلی فرم: گروهی از باکتری ها که حضور آنها در آب شرب می تواند به عنوان یک شاخص برای پایش بهره برداری مورد استفاده قرار گیرد.
اشرشیاکلی : باکتری که در روده انسان یافت می شود و به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی آب استفاده می شود.
گندزدا Disinfectant : یک عامل اکسیدکننده (مثل کلر، دی اکسید کلر، ازن و...) که به آب در هر قسمتی از فرایندهای تصفیه یا توزیع افزوده می شود تا میکروارگانیسم های بیماری زا را از بین برده یا غیرفعال کند.
دسته بندی: مباحث رشته ها » پاورپوینت

تعداد مشاهده: 5026 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد صفحات: 154

حجم فایل:1,584 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود پاورپوینت با موضوع راهنمای نظارت برسامانه های تأمین آب آشامیدنی
    دارای 154 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.