دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ۱۱ ص فرمت Word
فهرست مطالب
1- چاي سياه (BLACK TEA): 22-چاي سبز(GREEN TEA): 23- چاي اولانگ(OOLONG): 34- چاي سفيد(WHITE TEA): 4ترکيبات تشکيل دهنده چاي 51-کافئين. 52- تيوفيلين (THEOPHYLLINE): 53- تانين (TANNIN): 64- تيانين (THEANINE): 75- کاتچين CATECHIN: 76- ويتامين هاي E,C,B COMPLEX: 87- فلورايد و فلووانوئيد (FLAVONOID): 10
تعداد مشاهده: 2519 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 11
حجم فایل:77 کیلوبایت