استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
 غذاهای دریاییبه دلیل تنوع شگفت انگیز در اجزای تشکیل دهنده و همچنین ارزش تغذیه­ای بالای خود قادرند بخش اعظمی از نیازهای تغذیه­ای بدن انسان را تامین نمایند. در حقیقت می­توان گفت علاوه بر داشتن مزایای فراوان، غذاهای دریایی به دلیل دارا بودن ترکیبات فراسودمند قادر هستند نقش عمده­ای در صنایع غذایی ایفا کنند. پاستا و فرآورده­های نانوایی به جهت مصرف گسترده­ای که در سراسر دنیا دارند، می­توانند یکی از بهترین منابع برای اضافه نمودن این ترکیبات فراسودمند باشند. 
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6986 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:95 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    doc

  • گالری تصاویر :