تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی ترکیبات زیست فعال فرآورده های غلات

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
تكنولوژي اكستروژن مجموعه‏ اي از شرايط و مواد اوليه را در اختيار متخصصان صنايع غذايي قرار مي‏دهد كه با تغيير آن‏ها مي‏توان محصولات غذايي جديدي را توليد و به بازار عرضه نمود. اگرچه اسنك‏ها جزء اولين محصولات تجاري تهيه شده با اكستروژن‏ بودند اما امروزه با استفاده از اين فرآيند، بسياري از مواد غذايي ديگر با ارزش تغذيه‏اي بالا نيز توليد مي‏شود. تا كنون مطالعه همه جانبه‏اي در مورد ميزان مصرف غذاهاي اكسترود شده در دسترس نمي‏باشد اما قابليت اكسترودرها در تهيه مواد غذايي جديد از مخلوط مواد اوليه مي‏تواند مبناي مناسبي براي توسعه غذاهاي فراسودمند و ارائه آن‏ها به بازار مصرف گردد. 
در این تحقیق به موارد ذیل پرداخته میشود:
1) تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی پروتئین و اسیدهای آمینه
2)  تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی کربوهیدرلاتها
3) تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی لیپیدها
4) تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی ویتامینها
5)  تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی مواد معدنی
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7898 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:586 کیلوبایت

 قیمت: 75,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    pdf