اثرات آنتی اکسیداني گیاه رزماری بر کیفیت فرآورده های گوشتی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
اکسیداسیون چربی‏ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که بر کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت و فراورده ‏های گوشتی نقش تعیین کننده ‏ای دارند. از اين‏رو به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید‏کنندگان مواد غذایی در صنعت گوشت و فراورده‏ های گوشتی می ‏باشد. با وجود اینکه در حال حاضر از افزودنی‏ها و آنتی اکسیدان‏های مصنوعی در سطحی گسترده در صنعت گوشت استفاده می‏شود اما تمایل به سمت استفاده از آنتی ‏اکسیدان‏های طبیعی به دلیل عدم مقبوليتي که مصرف‏ کنندگان مواد غذایی از مصرف این مواد سنتزی نشان می‏دهند و همچنين مشکلاتی که این آنتی اکسیدان‏ها از لحاظ ایمنی و مسمومیت‏ زایی ايجاد مي‏كنند، افزایش یافته است. . مصرف رزماري، از يك سو به علت خاصيت آنتي­ اكسيداني رزمانول، رزماری کوئینون و کارنوسول و از سوي ديگر به علت خاصیت ضد میکروبی تركيبات فلاونوئیدي در صنایع غذایی، داروسازي و طب مورد توجه واقع شده است و قدمتی بسیار دیرینه دارد.   [1] Rosmarinus  
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6743 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:101 کیلوبایت

 قیمت: 21,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل