استخراج اسيدهاي چرب حاصل از ضايعات پسته

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
کشور ايران از صادر کنندگان بزرگ پسته دنيا به حساب مي ­آيد که در حدود 70 درصد پسته دنيا را تامين مي­ کند. با توجه به اهميت اين موضوع و توجه به اين نکته که پوسته سخت پسته مغز آن را در بر گرفته است. به مقدار فراواني در اکثر نقاط کشور وجود و به عنوان يک زباله با آن برخورد مي­ شود و چه بهتر است که از اين پوسته به ظاهر بي ‏ارزش استفاده مناسبي نمود و به جاي سوزاندن يا دفع کردن آن را پيروليز نمود و يا اسيدهاي چرب مفيد آن را استخراج نمود و با طراحي و احداث واحدهاي صنعتي مربوطه و پالايشگاهي مختص اين کار مواد با ارزشي از آن به دست آيد.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6361 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 2

حجم فایل:17 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل